Connect with us

TENNIS

Pogledajte zapanjujući novi dom od 7 milijuna dolara Ige Holiday…full details

Published

on

Tstavlja savršen spoj moderne elegancije i vrhunske udobnosti.

Rezidencija se prostire na nekoliko tisuća četvornih metara i nudi brojne pogodnosti koje zadovoljavaju i najzahtjevnije ukuse. Unutrašnjost je uređena s naglaskom na prostranost i prirodno svjetlo, zahvaljujući velikim staklenim površinama koje povezuju unutarnje i vanjske prostore. Glavni dnevni boravak krasi visoki stropovi i elegantan kamin, stvarajući ugodnu atmosferu idealnu za opuštanje nakon napornih teniskih mečeva.

Kuhinja je vrhunski opremljena modernim aparatima i prostranim radnim površinama, što je čini savršenom za pripremu gurmanskih obroka. Pored nje se nalazi blagovaonica s pogledom na predivno uređen vrt. Dom također sadrži nekoliko spavaćih soba, svaka s vlastitom luksuznom kupaonicom, pružajući maksimalnu privatnost i komfor.

Vanjski prostori ove impresivne vile jednako su zadivljujući. Bazen s kristalno čistom vodom i prostrana terasa idealni su za sunčanje i opuštanje, dok je vanjska kuhinja s roštiljem savršena za organiziranje druženja na otvorenom. Uz to, vrt je uređen s mnogo pažnje i ljubavi, pružajući mirno utočište u kojem se može uživati u prirodi.

Iga Holiday, poznata po svojoj predanosti tenisu, sada ima savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u slobodnom vremenu. Njezin novi dom od 7 milijuna dolara ne samo da odražava njezin uspjeh na terenu, već i njezin istančan ukus za luksuz i udobnost.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKdiscoverer